A GYERMEKFIGYELŐ© az első olyan segédeszköz, amellyel a szülők nyomon követhetik a 4 hónaposnál idősebb kisgyermekük mindennapjait. Étkezések, alvások, játékidő, pelenka cserék és még sok minden más rögzíthető az előre kialakított, napi táblázatokban. Az adatrögzítés és az összefoglalás rendkívül egyszerű. A kiadvány tökéletes vizuális kommunikációs eszköz és referenciák a szülőknek.

A GYERMEKFIGYELŐ© akkor nyújthatja a legnagyobb segítséget, amikor mindkét szülő dolgozik, és a gyermekfelügyelet valamelyik formáját veszik igénybe. Ilyen, a nagymama, gyermekfelügyelet otthon vagy bölcsődében. A dolgozó szülőknek a bölcsőde már az életük része. A mai gyermekfelügyelet kommunikációja sajnos, nagyrészt rövid beszélgetésekből, esetleg pár soros cetlikből áll, amely egy plusz frusztrációt okoznak egy stresszes nap végén.

A naplóírás helyett, a GYERMEKFIGYELŐ© egy gyors rögzítése a kisgyermekkel történt napi eseményeknek és a kisgyermek felügyeletétől sem rabol el időt. A könnyen áttekinthető felosztás, a szimbólumok és a rövid megjegyzések egy pillanatképet adnak a kisgyermek egy napjáról. A végeredmény, egy egyszerűsített, pontos és gyors kommunikáció a szülők és a pótmama között. Mindez feloldja a stresszt a reggeli és a délutáni találkozáskor, amikor röviden és gyorsan össze kellene foglalni a napi eseményeket. Gyors választ kapuk olyan kérdésekre, mint - Mennyit aludt? Eleget evett? Kapott vitamint? Volt kint sétálni? - amelyek fontosak a szülőknek ahhoz, hogy megtervezzék a kisgyermek további napját vagy estéjét.

<< vissza